ua en ru

Рада розгляне зміни до держбюджету 3 березня

Рада розгляне зміни до держбюджету 3 березня

Верховна Рада України розгляне законопроект про внесення змін до державного бюджету на 2015 р. у вівторок, 3 березня 2015 р. Про це повідомила прес-служба голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Як зазначається, сьогодні відбулася нарада спікера парламенту Гройсмана з керівниками фракцій коаліції за участю прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та урядовців. Учасники зустрічі обговорили законопроект про внесення змін до державного бюджету на 2015 р. та законопроекти, пов'язані із внесенням змін до головного фінансового документу країни.

"За пропозицією лідерів фракцій коаліції прийнято рішення розглянути законопроект про внесення змін до державного бюджету на 2015 р. і пов'язані з ним законопроекти на черговому пленарному засіданні у вівторок, 3 березня", - йдеться у повідомленні.

Гройсман доручив відповідним парламентським комітетам невідкладно доопрацювати внесені Урядом законопроекти з тим, щоб у четвер розглянути їх на Раді коаліції і у вівторок внести на розгляд Верховної Ради.

Зазначимо, що раніше Гройсман допускав проведення позачергового засідання Ради 26 лютого для розгляду законопроекту про зміни до держбюджету та відповідних законопроектів.

Нагадаємо, 16 лютого 2015 р. Кабмін вніс в Раду зміни до держбюджет-2015.