ua en ru

Рада може не проголосувати за законопроект про реінтеграцію Донбасу 16 січня

Рада може не проголосувати за законопроект про реінтеграцію Донбасу 16 січня Фото: ВРУ (РБК-Україна)

В БПП і на Банковій не виключають, що 16 січня голосування може і не відбутися

Верховна Рада України може не проголосувати за законопроект "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях" (щодо реінтеграції Донбасу) 16 січня 2018 року. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна: "Відкладена реінтеграція: що відбувається з документом, що визнає Росію окупантом".

"Між тим, деякі із депутатів коаліції запевняють, що про дату 16 січня було домовлено на засіданні Стратегічного ради при президентові ще 19 грудня. Втім, як в БПП, так і на Банковій не виключають, що 16 січня голосування може і не відбутися", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 20 грудня, в ході засідання ВРУ спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що в січні Рада почне розгляд закону про реінтеграції Донбасу.

"Наша сесія триватиме ще в січні. І я переконаний, що для всіх нас ухвалення закону, який визначає Росію окупантом, є принциповим. І я сподіваюся і переконаний, що наступний пленарний тиждень, якщо не помиляюся, це буде 16 січня, почнемо з розгляду закону про деокупації", - сказав Парубій.