ua en ru

Рада проголосувала за підтримку Збройних сил України

Народні депутати проголосували постанову про підтримку Збройних сил України .

Народні депутати проголосували постанову про підтримку Збройних сил України . За відповідне рішення проголосували 300 нардепів, повідомила "Батьківщина" на своїй сторінці у Twitter.

"Рада проголосувала постанову про підтримку Збройних сил України - 300 голосів", - йдеться в повідомленні.

"Ми проголосували за дуже важливу постанову Верховної Ради про підтримку Збройних сил України. Про виділення з державного бюджету України необхідного фінансування. Визнали, що протягом останніх років армія фактично розвалювалася. Це було частиною війни, що Росія протягом останніх десятиліть вела проти України",- заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради України заявив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок, передає кореспондент РБК-Украина.

У постанові Верховна Рада України від імені народу України висловила повну солідарність, та всебічну підтримку Збройним силам України, які готові стати на захист України, усьому особовому складу - від міністра до рядового.

ВР також схвалила рішення Ради національної безпеки та оборони України від 1 березня 2014 р., про приведення Збройних сил України в повну бойову готовність.

Також Рада доручила Кабінету міністрів України вжити негайних заходів з покращення матеріально-фінансового забезпечення всіх потреб Збройних сил, пов'язаних із захистом України, її суверенітету та територіальної цілісності.

"У разі необхідності - негайно подати до Верховної Ради пропозиції щодо внесення змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2014 р.", - йдеться в документі.

Нагадаємо, засідання ВР сьогодні проходило у закритому форматі. Пресу на засідання не допускалася.