ua en ru

Рада профінансувала "Повітряний експрес" на 35 млн грн

ВР виділила 35 млн грн на поповнення статутного капіталу ДП "Дирекція з будівництва та управління національного проекту "Повітряний експрес" 

Верховна Рада України (ВР) виділила 35 млн грн на поповнення статутного капіталу ДП "Дирекція з будівництва та управління національного проекту "Повітряний експрес" та інших інфраструктурних об'єктів Київського регіону". Це випливає з висновку комітету ВР з питань бюджету щодо законопроекту № 3000 "Про державний бюджет України на 2014 р.", текст якого є у розпорядженні РБК-Україна.

"Передбачити видатки розвитку за новою бюджетною програмою "Поповнення статутного капіталу державного підприємства "Дирекція з будівництва та управління національного проекту "Повітряний експрес" та інших інфраструктурних об'єктів Київського регіону" у сумі 35 млн грн", - говориться в документі.

Крім того, виділено бюджету АР Крим на здійснення повноважень, встановлених законом України "Про затвердження Конституції Автономної Республіки Крим" 65 млн грн, а також обласному бюджету Донецької області на здійснення видатків, пов'язаних із реалізацією заходів щодо підвищення рівня надання суспільних послуг, у сумі 120 млн грн.

Також за цією програмою місцевим бюджетам виділено на виплату надбавок за обсяг та якість виконаної роботи медичним працівникам закладів охорони здоров'я, що надають первинну медичну допомогу, у непілотних регіонах 150 млн грн з розподілом такої дотації між місцевими бюджетами адміністративно-територіальних одиниць.

Нагадаємо, народні депутати України 16 січня прийняли без обговорення законопроект№ З000 "Про державний бюджет України на 2014 р.". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів. Президент України Віктор Янукович підписав його вчора, 17 січня.