ua en ru

Рада прийняла проект держбюджету-2017 для подальшого опрацювання

Рада прийняла проект держбюджету-2017 для подальшого опрацювання Фото: Парубій оголосив про прийняття Радою проекту бюджету-2017 для подальшої роботи

Після цього Парубій закрив засідання ВР

Верховна Рада України прийняла проект державного бюджету на 2017 рік для подальшого опрацювання. Про це повідомив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Державний бюджет України на 2017 рік вважається прийнятим Верховною Радою для подальшої роботи. Дякую за важливу, відверту і чесну дискусію. Приємно, що ми отримали бюджет в передбачений законом час, всіх закликаю до професійного обговорення положень бюджету", - сказав голова парламенту.

Після цього спікер закрив ранкове пленарне засідання ВРУ.

"Шановні колеги, ранкове засідання Верховної Ради України оголошую закритим, завтра в 10:00 зустрічаємося в залі для продовження нашої нелегкої, але такої потрібної для країни роботи", - сказав Парубій.

Нагадаємо, ВРУ підтримала законопроект №0107 "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом". За документ проголосували з другого разу 230 депутатів ВРУ (спочатку 208 парламентарів).