ua en ru

Рада почала засідання

Рада почала засідання Фото: Володимир Гройсман

У залі зареєструвалися 323 нардепи

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман відкрив ранкове пленарне засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Оголошую ранкове засідання Верховної Ради України відкритим", - сказав голова ВРУ.

У залі зареєструвалися 323 нардепи.

Нагадаємо, парламент сьогодні, 28 січня 2016 року, планує внести до порядку денного законопроект №3524 про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя).

Також нардепи планують розглянути в першому читанні законопроект №3097 про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення розрахунків у паливно-енергетичному комплексі стосовно державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія" Енергоатом ", у повторному першому читанні законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності військово-цивільних адміністрацій.

Крім того, у другому читанні планується розглянути законопроект №3074 про внесення змін до Митного кодексу України щодо створення передумов для нової моделі ринку природного газу та ін.

Також на порядку денному є законопроекти про дострокове припинення повноважень деяких народних депутатів України, про надання згоди на затримання та арешт народного депутата України. Вони не мають номера і тексту.