ua en ru

Рада 10 грудня розгляне законопроект про держслужбу

Рада 10 грудня розгляне законопроект про держслужбу Фото: спікер Ради Володимир Гройсман

Гройсман закликав усі фракції підготуватися до розгляду даного законопроекту

Верховна Рада України в четвер, 10 грудня 2015 року, розгляне в другому читанні законопроект "Про державну службу". Про це в ході засідання погоджувальної ради повідомив голова Ради Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"У четвер одним з основних питань все ж залишається питання державної служби невирішене. І я хотів би закликати всіх лідерів фракцій і комітетів підготуватися до розгляду цього питання, щоб ми могли забезпечити ефективне голосування", - підкреслив Гройсман.

Крім того, спікер поінформував про порядок денний середовища.

"У середу у нас як завжди акредитація. Також є ряд законів у сфері фінансових послуг, які ми будемо з вами розглядати. Також розглянемо можливості доступу ЗМІ, які акредитовані для роботи в комітетах Верховної Ради України. Це публічність і прозорість нашої роботи без додаткової акредитації, а також блок питань щодо кримінальних покарань", - зазначив він.

Нагадаємо, законопроект про держслужбу парламент повинен був проголосувати ще в кінці минулого місяця, однак 26 листопада переніс її розгляд на наступний пленарний тиждень.