ua en ru

Роботи на місці вибуху багатоповерхового будинку в Миколаєві припинені через загрозу його обвалення, - міськрада

Державна служба з надзвичайних ситуацій призупинила роботи на місці вибуху багатоповерхового будинку по вулиці Лазурна, 40 в Миколаєві через загрозу його обвалення.

Державна служба з надзвичайних ситуацій призупинила роботи на місці вибуху багатоповерхового будинку по вулиці Лазурна, 40 в Миколаєві через загрозу його обвалення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Миколаївської міської ради.

"Під час проведення робіт було два випадки руйнування конструкцій будинку, рішенням комісії подальші роботи на об'єкті призупинено", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 травня 2014 р. о 12:56 у результаті вибуху сталося руйнування несучих конструкцій 8, 9, 10 поверхів 3-го і 4-го під'їздів, в яких зареєстровано 213 жителів. Під час проведення рятувальних робіт виявлено тіла 7 загиблих і 5 потерпілих. Терміново були евакуйовані 73 людини. Врятовано 25 осіб.

Повністю зруйновано - 26 квартир, з них у 3-му під'їзді 20 квартир, в 4-му під'їзді 6 квартир.

Від газо-, водо-, електропостачання були аварійно відключені житлові будинки, які розташовані у зоні надзвичайної ситуації. Уламками пошкоджено 3 одиниці автомобільної техніки. Порушені нормальні умови життєдіяльності понад 1 тис. осіб.