ua en ru

Роботу Київського метрополітену в ніч з 24 на 25 серпня буде продовжено на 30 хв

Роботу Київського метрополітену в ніч з 24 на 25 серпня 2011 р. буде продовжено на 30 хв. Окрім цього, 24 серпня 2011 р. з 19:00 до закінчення руху поїздів метрополітен збільшить кількість поїздів на всіх лініях метрополітену, повідомляє прес-служба метрополітену.
Дані зміни буде внесено на підставі доручення голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова 11 серпня 2011 р., з метою забезпечення нормальної роботи метрополітену та високої культури обслуговування пасажирів, та у зв'язку з проведенням 24 серпня 2011 р. на Майдані Незалежності загальнодержавних святкових заходів з нагоди Дня Незалежності України.
24 серпня п.р. з 18:00 до закінчення загальнодержавних заходів на центральній площі міста, станція "Майдан Незалежності" Куренівсько-Червоноармійської лінії буде зачинена для входу і виходу пасажирів. У зазначений період станція працюватиме як пересадочний вузол з лінії на лінію.
Також у цей день буде збільшено штат чергового персоналу на центральних станціях метрополітену та встановлено чергування відповідальних працівників для контролю за перевезенням пасажирів і роботою обладнання.
Забезпечувати підтримання належного громадського порядку на станціях метрополітену 24 серпня 2011 р, під час святкування 20-ї річниці незалежності України, будуть працівники Лінійного управління охорони метрополітену, підпорядкованого ГУ МВС України в місті Києві.