ua en ru

Робочий день з понеділка 25 березня перенесено на суботу 13 квітня

Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул повідомив, що у зв'язку з подоланням наслідків стихійного лиха, рішенням Кабінету міністрів України робочий день у Києві та Київській обл. з понеділка 25 березня перенесено на суботу 13 квітня. Про це повідомила прес-служба віце-прем'єр-міністра.

"З метою подолання наслідків стихійного лиха, яке сталося 22-23 березня 2013 р., а також раціонального використання робочого часу рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій Київської області та м. Києва (за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта") урядом України прийнято рішення перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у березні 2013 р. для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з понеділка 25 березня на суботу 13 квітня" - йдеться у повідомленні.

Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

Керівникам підприємств, установ і організацій усіх форм власності рекомендовано виділити автомобільну техніку для ліквідації наслідків стихійного лиха.

Читайте також: Уряд прийняв рішення оголосити понеділок, 25 березня, вихідним днем у Києві та Київській області (доповнення)