ua en ru

Рабінович злітав до Австрії за 650 тис. гривень, - нардеп

Рабінович злітав до Австрії за 650 тис. гривень, - нардеп Фото: Вадим Рабинович (РБК-Україна)

Політик закликав антикорупційні органи звернути увагу на спосіб життя Рабіновича і його декларацію

Народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в березні витратив на політ в Австрію 650 тис. гривень. Про це заявив народний депутат, член фракції Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін у своєму Facebook.

"Громадянин Ізраїлю і поки депутат Верховної Ради Давид-Вадим Рабінович вирішив влаштувати собі з 8 по 11 березня "жіночий день" в Австрії. 8 березня він вилетів на приватному літаку з Жулян до Відня (рейси MGF111, Citation XLS 9H-GGF). 11 березня повернувся тим же приватним літаком з Відня в Жуляни (рейс MGF111, Citation XLS 9H-GGF). Вартість розкішного перельоту склала близько 650 000 гривень!", – написав Каплін.

Рабінович злітав до Австрії за 650 тис. гривень, - нардеп

Політик закликав антикорупційні органи звернути увагу на спосіб життя Рабіновича і його декларацію.

"Звертаю увагу САП і НАБУ, що громадянин іншої держави Давид-Вадим Рабінович в Україні веде олігархічний спосіб життя. При цьому він не декларує доходи, не платить податки, незаконно сидить у кріслі народного депутата і обдурює українців, займаючись політичним аферизмом", – стверджує нардеп.

Рабінович злітав до Австрії за 650 тис. гривень, - нардепРабінович злітав до Австрії за 650 тис. гривень, - нардепРабінович злітав до Австрії за 650 тис. гривень, - нардепРабінович злітав до Австрії за 650 тис. гривень, - нардепРабінович злітав до Австрії за 650 тис. гривень, - нардеп

Фото: https://www.facebook.com/kaplins