ua en ru

Рабінович розповів, чого "боїться" чинна влада

Рабінович розповів, чого "боїться" чинна влада Фото: Вадим Рабінович (zagittya.com.ua)

За словами Рабіновича, влада "боїться осені"

Народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що чинна влада "боїться осені". Про це він сказав в прямому ефірі на телеканалі "112-Україна", коментуючи ситуацію з тарифами в країні.

"Влада дуже боїться осені. Боїться бойового настрою депутатів, які повертаються з відпустки, боїться невдоволення подіями багатьох груп у владі, боїться доведених до відчаю людей. Тому уряд намагається обіцяти: мовляв, будемо знижувати тарифи... передумов до того, щоб якісно змінити економіку країни, на жаль, немає. Ми ж в одній країні живемо, і розуміємо, що уряд розповідає про одне, а на практиці бачимо інше, в холодильниках у нас інше, у рахунках за комуналку третє! А країну руйнує небачена корупція: агентство "Ернст Енд Янг" виводить Україну в її лідери в світовому рейтингу. Це ганьба!", - сказав політик.

Рабінович впевнений, що в уряду "немає плану дій, плану підйому економіки". "Прем'єр міг би вийти до людей і сказати: ось тут треба економити, ось тут – потерпіти, але зате ми отримаємо скоро ось це і це, а в кишенях у людей стане більше і бізнесу стане краще. Замість такого порожня балаканина, небачений розгул корупції і жебрацтво чергових траншів за кордоном, щоб ще рік, ще два рочки протримати зграю чиновників, замішаних у владі!", - переконаний нардеп.

"Парламент зломлений – він голосує за зміни до бюджету новою коаліцією з БПП-НФ і "Опоблоку". Влада користується зрадою "Опоблоку", та вносить зміни до бюджету, які у воюючій - підкреслюю - країні дають додатково СБУ 100 млн гривень, Генпрокуратурі 1 200 млн, і ще 250 млн на футбольні поля. А з людей в цей час збирають найвищі в Європі тарифи! Що це, задумайтесь, люди!", - додав Рабінович.

У зв'язку з цим політик закликав робити висновки. Він упевнений, що "треба визнати уряд, який навіть не звітував за рік роботи перед депутатами, некваліфікованим і непридатним, треба визнати, що в Раді немає коаліції, вона не існує фізично, 216 депутатів не можуть становити коаліцію, це протизаконно".

"Так мало того, ця "недокоаліція" виявляється ще й проголошує себе владою! Визнаємо їх недійсними, закінчимо вакханалію тупості і нахабного розкрадання країни, підемо на вибори, думаю, вже восени, і нехай народ скаже на цих виборах, кому він довірить владу. Зараз не час сваритися і з'ясовувати стосунки, потрібно консолідуватися, щоб дати можливість людям сказати своє слово про владу і обов'язково будь-яким шляхом зупинити корупцію, вигнати і посадити тих, хто краде сьогодні, у знесиленої війною країні. Є такі моменти, коли народ голосно говорить свою думку, і ми всі спостерігали це не раз вже. Думаю, у народу вже визріває це думка!", - резюмував Рабінович.