ua en ru

Рабінович закликав усі політсили об'єднатися для негайного миру і порятунку економіки

Рабінович закликав усі політсили об'єднатися для негайного миру і порятунку економіки Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

На думку Рабіновича, Рада займається даремною діяльністю

Всі політичні сили держави зобов'язані об'єднатися заради негайного встановлення миру і порятунку економіки. Таку думку в ефірі телеканалу "Інтер" висловив народний депутат України, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

Зокрема, він зазначив, що об'єднати всіх "розсудливих політиків" повинні необхідність негайного миру в країні, а також припинення "бездарної економічної політики". "Ці речі дозволять нам стати сильною, передовою країною – "Швейцарією Східної Європи", - впевнений політик.

За його словами, Верховна рада 8-го скликання замість роботи над соціальними проектами "розпалює ненависть" між українцями.

"Я чотири роки чекаю соціальних законопроектів у нашій Раді, але, на превеликий жаль, вони займаються зовсім іншим. Вони просто розпалюють ненависть – і на ній заробляють собі дивіденди. Що станеться з країною – їм вже абсолютно все одно... Тому нам потрібно здорове об'єднання всіх тих, хто хоче зупинити цю вакханалію беззаконня!", – заявив парламентарій.

Він також навів приклад того, як ключові питання можуть об'єднати різні політсили.

"Є прості речі, які поєднують всіх. Верховна рада в парламентсько-президентській республіці об'єдналася і винесла все-таки розумне рішення про звільнення Супрун", - заявив Рабинович.

"Отже, у нас країна не Україна, а "Супрунія". Тому що, якщо Супрун керує державою, якщо вона плює на рішення парламенту, значить, над нею стоїть хтось, хто вище Ради. Але, за Конституцією, такого не передбачено. Я звернувся до всіх керівників фракцій: давайте на хвилинку відкладемо всі розбіжності, ставаймо разом і приберемо її з нашої країни. З цього почнеться очищення України!", – підсумував Рабінович.