ua en ru

Рабінович: правоохоронці не займаються Супрун, тому що її "курують" західні країни

Рабінович: правоохоронці не займаються Супрун, тому що її "курують" західні країни Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

Рабінович звинуватив Супрун у протиправній діяльності

Українські правоохоронці не реагують на "протиправну" діяльність в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, тому що її "курирують" з посольств західних країн. Таку думку висловив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі "112 Україна".

"У нас в країні дві найбільш "яскраві" катастрофи. Перша – це Супрун, яка просто добиває країну з мовчазної згоди влади. Друга – "молоде дарування" Омелян, який хоче перервати залізничне сполучення з Росією. Розрив зв'язків з Росією – це єдиний план, який дозволить керівництву країни залишитися при владі. Нас чекає нагнітання істерії, підбурювання народів, роздмухування конфлікту на сході країни. Адже тоді можна нам постійно розповідати: у нас війна, тому ви погано живете", – вважає парламентарій.

За його словами, в нещодавно опублікованому списку чиновників, "які найбільше ненавидять українці, лідирує Супрун".

"Ми тримаємо сьогодні за величезні гроші цих пройдисвітів, які вбивають нашу медицину. Пані Супрун днями заборонила вакцину проти дифтерії через те, що інструкція до препарату була російською мовою. Або інший приклад: за повідомленнями європейських ЗМІ, більше половини всіх випадків захворювання кору припадає на Україну. Раніше такого ніколи не було. Супрун і компанія продовжує обкрадати країну, але жоден правоохоронний орган не займається ними тому, що Супрун курирують з посольств західних країн. Тому вона може безкарно красти", – впевнений народний депутат.

Лідер партії "За життя" закликав протестувати проти нинішнього керівництва МОЗ і "головного покровителя" Супрун – Володимира Гройсмана.

"У першу чергу, прем'єр-міністр України все знає – він є її спільником і співучасником. Він її призначив, він не виносить на голосування її кандидатуру міністра і відмовляється її звільнити. Потрібно вийти на вулицю проти цього свавілля і сказати: ми не дамо більше вбивати наших дітей, ми не дамо переводити наші мільярди на Захід!", – сказав Рабінович.