ua en ru

Рабінович: оцінювати реформи потрібно по "власній кишені"

Рабінович: оцінювати реформи потрібно по "власній кишені" Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

Рабінович заявив про неефективну роботу уряду

Оцінювати реформи, які проводить уряд в Україні, потрібно по "власній кишені". Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Що я хочу ще вам сказати. Не вірте нікому: ні телевізору, ні газеті, ні мені, ні Мінгареллі. Дивіться у свій холодильник! Дивіться в свою кишеню! Якщо у вашому холодильнику видно, що ваше життя стало кращим, то правий ось цей європейський представник. Але ви ніяких поліпшень не побачите. Нам важко сьогодні з цими реформами", - заявив парламентарій.

Крім того, лідер "За життя" прокоментував заяву прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана про те, що уряду поки не вдалося кардинально змінити життя українських громадян.

"Я не згоден з прем'єр-міністром. Коли він говорить, що уряду не вдалося кардинально змінити життя українців, він помиляється. Уряду вдалося кардинально змінити життя українців. Сьогодні вони примудрилися на 400% зменшити наші доходи. Вони примудрилися в рази підняти ціни на всі продукти. Зуміли "борщовий набір" підняти до 100 гривень. Як це їм вдалося – не зрозуміло. Просто жоден економіст не може це пояснити", – сказав нардеп.

На його думку, головна причина неефективної роботи уряду в тому, що у Кабміну спочатку не було плану розвитку країни.

"І проблема не тільки в них самих, проблема в іншому. Якщо ти сам не знаєш, що ти будуєш, якщо ти кожен день між Банковою чи партійними і намагаєшся всім потрафити, якщо ти береш гроші і просто їх прожираешь, то так ти нічого не зміг зробити. Вони нічого не могли, у них не було спочатку плану розвитку країни. Їх план був прийти і як можна довше протриматися. І вони цього плану дотримуються", – резюмував Рабінович.