ua en ru

Рабінович: опозиція має об'єднатися в інтересах виборців

Рабінович: опозиція має об'єднатися в інтересах виборців Фото: Вадим Рабінович (РБК-Україна)

Рабінович заявив, що виборці вимагають консолідації опозиції

Опозиція має об'єднатися в інтересах виборців. Таку заяву зробив народний депутат України та лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Мене дивує, що потенційне об'єднання "За життя" з "Опозиційним блоком" стало такою сенсаційною новиною. Я не раз виходив з подібними пропозиціями. Мої прихильники з різних куточків нашої країни не раз підштовхували мене до цього кроку", - сказав він.

За словами нардепа, простому виборцю з центральної, південної та східної України байдужі політичні розбіжності.

"Я вчора був у Житомирі, позавчора – в Хмельницькому, я розмовляв з людьми в Одесі, Харкові, Вінниці. Всі вони потребують нашої консолідації", - зазначив Рабінович.

Політик підкреслив, що готовий вислухати будь-які пропозиції своїх колег щодо подальших дій в рамках об'єднаної опозиції.

"Ми зобов'язані спробувати консолідовано прибрати нинішню владу, змінити умови життя людей, встановити мир. Партія "За життя" вітає те, що представники "Опозиційного блоку" розуміють важливість об'єднання, і особисто Юрій Бойко підтвердив наміри цієї політичної сили. Тепер з приводу об'єднання з нами повинен висловитися другий співголова "Опоблоку" – Вадим Новинський. Є й думка співголови фракції Олександра Вілкула. Керівництво партії має вирішити, як ми будемо координувати нашу роботу. "За життя" відкрита для пропозицій щодо подальших дій. Ми впевнені в тому, що опозиція повинна забути про свої розбіжності і перемогти опонентів!", – підкреслив Рабінович.

Він також зазначив, що назви майбутнього політичного союзу поки ще немає, однак це не має великого значення, набагато важливіше сформувати консолідовану опозицію і відстоювати інтереси виборців.

"Звичайно, як корабель назвеш, так він і попливе. Але зараз набагато важливіше, що спільно ми зможемо забезпечити людям мир і вихід з економічної кризи. Особисто мені більше подобається назва "За життя", тому що людям хочеться жити, а не животіти. Але питання назви ще буде обговорюватися", – резюмував Рабінович.