ua en ru

Рабінович: не можна дозволити владі до виборів "докрасти" все в Україні

Рабінович: не можна дозволити владі до виборів "докрасти" все в Україні Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

За словами Рабіновича, ці вибори будуть визначальними для нашої країни

Не можна дозволити владі "докрасти" все в Україні до майбутніх президентських і парламентських виборів. Про це заявив лідер партії "За життя", народний депутат Вадим Рабінович в ефірі на телеканалі "112 Україна".

"Люди вже настільки всі зрозуміли до кінця, що ці вибори будуть визначальними для нашої країни. Ніяка реклама та піар-ходи нічого не дадуть. Нам потрібно не просто пасивно чекати цих виборів. Потрібно відстежувати те, що відбувається в країні, намагаючись зупинити цю вакханалію, і не дати їм докрасти все, що у нас ще залишилося, до кінця", – закликав парламентарій.

В якості прикладу триваючого "грабежу" бюджету він привів НАК "Нафтогаз України", який, "незважаючи на великий прибуток, продовжує брати величезні кредити".

"Зараз "Нафтогаз" показав у звітах, що у нього є великий прибуток. Але при цьому вирішив випустити додаткові облігації на 500 млн – 1 млрд гривень. Тобто у керівництва компанії з'являється ще один привід вкрасти мільярд. Посміхаючись від вуха до вуха, вони відкрито переводять ще 20-30 млн доларів на свої рахунки. А нам, нашим дітям і онукам потім за це розраховуватися", – заявив народний депутат.

Також він нагадав, що зовсім недавно керівництво "Нафтогазу" виписало сама собі мільйонні премії.

"Це той же "Нафтогаз", який просить Кабмін продати іноземним компаніям 49% газотранспортної системи. І керує ним Андрій Коболєв. Той самий, що за піррову перемогу в суді виписав собі і своїм заступникам мільйонні премії в доларах. Їм вистачає коштів на мільйонні премії, але не вистачає на подальшу роботу в інфраструктурі з прибутком. Вони беруть додатковий кредит, який виплачувати будемо ми і наші діти", – резюмував Рабінович.