ua en ru

Рабінович: ГПУ за допомогою Ради намагається зробити із "вишок Бойка" вишки Бакуліна

Рабінович: ГПУ за допомогою Ради намагається зробити із "вишок Бойка" вишки Бакуліна Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

На думку Рабіновича, в "справі про вишки Бойка" Бакулін є другорядним персонажем

Народний депутат, член фракції "Опозиційний блок" Євген Бакулін в історії по "справі про вишки Бойка" є лише другорядним персонажем. Таку думку висловив народний депутат, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Я із задоволенням спостерігав за тим цирком, який влаштували у Верховній Раді навколо зняття депутатської недоторканності з депутата Бакуліна. Він, безумовно, замішаний в історії з "вишками Бойка", і я, звичайно ж, голосував за дане рішення. Проте всім потрібно зрозуміти одну важливу річ: Бакулін не зайчик, це другорядний персонаж, а Генпрокуратура за допомогою Верховної Ради обрубала всі кінці у кримінальній справі "вишок Бойка", які тепер стали вишками не Бойка, а Бакуліна. Але "вушка Бойка" все-таки стирчать", – вважає політик.

Парламентарій прогнозує, що тепер слідство буде займатися людиною, який вже 1,5 року знаходиться в Москві, і судити її будуть віддалено, як, втім, і всіх інших. "Вітаю з цим українське правосуддя!", – заявив народний депутат.

За словами Рабіновича, сьогодні провладні фракції займаються замилюванням очей українців, щоб "протягнути" Людмилу Денисову на посаду омбудсмена, Валерія Пацкана зробити головою Рахункової палати, а Якова Смолія – головою Національного банку України.

"Людям просто замилюють очі псевдотерористичними атаками і "здійсненням правосуддя", а самі в цей час, торгуючи між собою, намагаються протягнути три креатури від провладних фракцій: Денисову – від "Народного фронту" на посаду омбудсмена, Пацкана – від "Удару" Кличко на голову Рахункової палати та Смолія – на главу НБУ. Шулери ділять награбоване, паралельно показуючи нам "ефектне кіно", відволікаючи від економічних питань", – впевнений лідер партії "За життя".

Він також прокоментував останню інформацію про народного депутата Надії Савченко, вважаючи, що ця ситуація цілком прогнозована – ще з моменту звільнення Савченко політик попереджав, що ця влада на ній "відіграється".

"Зараз вони розпинають Савченко і звинувачують її в тому, що вона хотіла кинути в сесійний зал дві гранати, обрушити стелю, добивати депутатів з автоматів... Не маючи доказів, прибирають її з комітету з нацбезпеки і знімають недоторканність! Хоча ще два роки тому всі бігали в футболках з її зображенням і переживали, що вона голодує. Не потрібно було робити з неї ікону, щоб потім розпинати як "агента Кремля", – резюмував Рабінович.