ua en ru

Рабінович фіктивно продавав землю і займався відмиванням грошей, - Каплін

Рабінович фіктивно продавав землю і займався відмиванням грошей, - Каплін Фото: Вадим Рабінович (facebook.com/vadymrabinovych)

Каплін звинуватив Рабіновича у "відмиванні грошей"

Народний депутат Вадим Рабінович, який є громадянином Ізраїлю, займався "відмиванням грошей і фіктивним продажем землі". Про це у своєму Facebook написав народний депутат Сергій Каплін.

«ДВОПАСПОРТНИЙ ІЗРАІЛЬСЬКИЙ ПЕНСІОНЕР» РАБІНОВИЧ ФІКТИВНО ПРОДАВАВ ЗЕМЛЮ І ВІДМИВАВ КОШТИ Заявляю НАБУ, САП та НАЗК...

Опубліковано Сергієм Капліним 6 квітня 2018 р.

"Заявляю НАБУ, САП і НАПК про відмивання грошей і фіктивний продаж землі громадянином Ізраїлю і за сумісництвом народним депутатом України Вадимом-Давидом Рабіновичем. Рабінович, якщо не втече в Ізраїль на пенсію, точно відсидить за свою декларацію 2016 року, де він, крім іншого, змахлював на сотні тисяч з доходами від продажу акцій", - написав парламентарій.

Також Каплін заявив, що Рабінович в 2017 році продовжив здійснювати незаконні операції.

"Тепер подаю за 2017, де у Рабіновича склад злочину маслом: незаконне збагачення, приховування доходів і витрат і відмивання корупційних грошей", - написав нардеп.

На думку Капліна, "притягнення до відповідальності ізраїльського афериста Рабіновича, незважаючи на його численні "дахи" у владі - справжній тест для антикорупційної системи".