ua en ru

Qatar Airways сьогодні запускає перший авіарейс з України

Qatar Airways сьогодні запускає перший авіарейс з України Фото: Володимир Омелян

При цьому керівник авіаційного підрозділу МІУ стала керівником представництва Qatar Airways в Україні

Авіакомпанія Qatar Airways сьогодні, 28 серпня 2018 року, запускає перший рейс з України. Про це міністр інфраструктури України Володимир Омелян написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Керівник авіаційного підрозділу Галина Винарчук залишає міністерство і починає свою роботу в якості комерційного менеджера, керівника представництва в Україні номер один авіакомпанії у світі Qatar Airways, перший рейс якої з України полетить вже 28 серпня!.. Певен, що й лоукости, насамперед Раянейр, теж будуть в Україні!" - повідомив голова МІУ.

Понеділок починається з приємної, але одночасно важкої події. Керівник авіаційного підрозділу Halyna Vynarchyk залишає ...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 27 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Омелян анонсував, що авіакомпанія Qatar Airways почне здійснювати щоденні польоти до України з 28 серпня 2017 року. "Найкраща авіакомпанія світу 2016 року за версією Skytrax - в Україні! Qatar Airways, починаючи з 28 серпня 2017, буде здійснювати щоденні вильоти в Бориспіль з Дохи. Цьому передували і переговори на рівні авіаційних служб обох країн, і злагоджена робота міністерства, посольства України в Катарі, Державіаслужби та аеропорту "Бориспіль", - повідомляв міністр.