ua en ru

Пишного знов призначили главою Ощадбанку

Пишного знов призначили главою Ощадбанку Фото: Андрій Пишний (facebook.com pyshnyy)

Повноваження Пишного продовжили ще на п'ять років

Наглядова рада державного "Ощадбанку" продовжила повноваження Андрія Пишного ще на пять років. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу банку.

Таке рішення рада прийняла за результатами незалежної оцінки професійної придатності та відповідності кваліфікаційним вимогам.

Зазначається, що наглядова рада вирішила провести оцінку правління банку із залученням міжнародної компанії з підбору персоналу "Педерсен і партнерс" згідно з міжнародною практикою, та на даний момент проходить наступний етап оцінки за участю членів правління та ключових керівників банку.

Підкреслюється, що відповідно до чинного законодавства, проведення конкурсу при наявності чинних контрактів з менеджментом банку не передбачено.

Нагадаємо, державний "Ощадбанк" виграв в "Укртелекому" суперечку щодо договору купівлі-продажу облігацій на 1,5 млрд гривень.

Як писало РБК-Україна раніше, в березні уряд постановою від 5 червня змінив тип акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" (Ощадбанк) з публічного на приватне і перейменував його в АТ "Ощадбанк".

За даними Міністерства фінансів, чистий прибуток "Ощадбанку" в першому кварталі 2019 року склав 70 млн гривень.