ua en ru

П'ять сімей героїв Небесної сотні отримають 9 земельних ділянок в Запорізькій області

Сім'ям п'яти погибщих на Майдані виділили 9 земельних ділянок на території Новомиколаївського району Запорізької області. Про це кореспонденту РБК-Україна повідомили в прес-службі Головного управління Держземагентства у Запорізькій області.

"17 березня Головним управлінням Держземагентства у Запорізькій області видано 9 наказів про надання дозволів на розробку проектів відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого сільського господарства членам сімей героїв Небесної сотні на території Терноватского сільської ради Новомиколаївського району. Загальна площа цих ділянок становить 16,4 га ріллі", - йдеться в повідомленні.

Всього в Головне управління Держземагентства у Запорізькій області надійшло 22 заявленияот сімей загиблих героїв Небесної сотні на одержання у власність земельних наділів. За рештою заяв вирішується питання про відвід земель на території Гуляйпільського району Запорізької області.

Нагадаємо, Київська міська рада прийняла рішення виділити сім'ям загиблих на Майдані по 10 соток землі, за відповідне рішення проголосувало 77 депутатів.