ua en ru

П'яні чоловіки погрожували гранатометом відпочиваючим на Київському морі

П'яні чоловіки погрожували гранатометом відпочиваючим на Київському морі Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

У Київській області поліція затримала чоловіків, що погрожували людям гранатометом

У Київській області правоохоронці затримали чоловіків, що погрожували гранатометом відпочиваючим на Київському морі. Про це повідомляє прес-служба поліції у Київській області.

"У поліцію надійшло повідомлення, що на березі Київського водосховища у Вишгороді Київської області невідомий чоловік на човні погрожує відпочивальникам зброєю", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, вишгородські патрульні і водна поліція оперативно приїхали на місце події. Встановили, що двоє чоловіків протягом дня розпивали спиртне на острові. Щоб підкріпитися продуктами, попливли човном на інший берег.

Так, пришвартований ними човен перешкоджав вільному плаванню відпочиваючим і могла нанести тілесні ушкодження. На зауваження пляжників п'яні чоловіки відреагували погрозами - один з них дістав гранатомет і почав погрожувати людям.

Поліцейські вилучили у чоловіків човен і зброю, і викликали вибухотехнічну службу. Згідно з висновком експерта нею виявився відпрацьований гранатомет "РПГ-22", який не містить вибухової речовини і не несе загрози.

altalt

Фото: у Київській області поліція затримала чоловіків з гранатометом

Правопорушники доставлені в Вишгородське відділення поліції. Складено адміністративний протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) і ст.178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді). Вишгородський районний суд ухвалив рішення про притягнення чоловіків до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на понеділок, 5 червня 2017 року, місті Вишгород під Києвом на вул. Мазепи, 5 стався потужний вибух у житловому будинку.