ua en ru

Путіну зараз не вийти з-під санкцій, - Саакашвілі

Путіну зараз не вийти з-під санкцій, - Саакашвілі Михайло Саакашвілі

У Президента Росії Володимира Путіна на даний момент немає шансів вийти з-під санкцій Заходу. Про це журналістам після лекції в Києво-Могилянскій академії заявив радник Президента України, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Шансів у Путіна вийти з-під санкцій зараз немає. Там (у Європі - ред.) є багато таких осіб політичних, які не хочуть продовжувати ці санкції, але у них немає можливості їх зупинити Дуже важливо, щоб ми розуміли, що всім треба сподіватися на краще, але готуватися до гіршого. Путін, який зараз розуміє, що санкції з нього зараз не знімуть, що ціна на нафту буде і далі падати, що йому буде ще гірше, ніж зараз - від нього, на жаль, можна дочекатися всяких капостей і відновлення військової кампанії проти України", - сказав Саакашвілі.

При цьому він висловив надію, що дипломатії вдасться успішно спрацювати щодо врегулювання конфлікту.

Нагадаємо, сьогодні міністри закордонних справ країн G7 заявили, що санкції проти Росії можуть бути скасовані тільки в тому випадку, якщо Москва виконає угоду про припинення вогню, підписане в лютому в Мінську, і поважатиме суверенітет України.