ua en ru

Путінських "Нічних вовків" не пустили до Польщі

Путінських "Нічних вовків" не пустили до Польщі Фото: "Нічні вовки"

"Нічні вовки" не змогли доїхати далі Білорусі

Російських байкерів з клубу "Нічні вовки", які стартували у мотопробігу за маршрутом Москва - Берлін на честь 70-річчя закінчення Другої світової війни, офіційно відмовилися пустити в Польщу. Про це представники клубу повідомили у своєму блозі в "Живому Журналі".

"Всі. Офіційно не пустили. Оголосили персонами нон грата. Не можемо говорити. Нас повертають назад", - йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що мотоциклісти благополучно пройшли контроль на білоруській стороні.

За даними польського видання rmf24, деякі представники "Нічних вовків" перетинають польський кордон поодинці. Вони нібито планують зустрітися у Варшаві. "У неділю в другій половині дня в Тересполі польський кордон перетнули троє громадян РФ, які мали шенгенськими візами. Два російських мотоцикліста з'явилися на прикордонному пункті в Славутичі", - повідомило джерело видання.

Раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ Польщі передало посольству Росії в Варшаві дипломатичну ноту з інформацією про відмову в'їзду на територію Польщі організованої групи мотоциклістів, в якій перебували представники клубу "Нічні вовки".