ua en ru

Путін чекає від Медведчука налагодження діалогу між владою України і сепаратистами

Президент Росії Володимир Путін вітає інформацію про початок попередніх контактів лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука в Донецьку і Луганську.

Президент Росії Володимир Путін вітає інформацію про початок попередніх контактів лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука в Донецьку і Луганську. Про це повідомляє прес-служба Кремля.

"Медведчук, як відомо, є лідером громадського руху "Український вибір", послідовно підтримує ідею федералізації України. Одночасно він користується повагою в Києві, з ним знайомі і на Заході", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, в ході переговорів з представниками самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР), Медведчук отримав згоду на зустріч з місією ОБСЄ по налагодженню діалогу між Києвом і південно-сходом України, яку Росія підтримує на рівні посла.

Раніше Путін неодноразово заявляв про те, що врегулювання кризи в Україні можливе тільки шляхом мирного діалогу та врахування інтересів східних регіонів.