ua en ru

ПУТІН ВНІС ДО РАДИ ФЕДЕРАЦІЇ ЗВЕРНЕННЯ ПРО ВИКОРИСТАННЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ РФ В УКРАЇНІ

Президент Росії Володимир Путін вніс до Ради Федерації звернення про використання Збройних Сил РФ на території України - в Криму - до нормалізації обстановки.

Президент Росії Володимир Путін вніс до Ради Федерації звернення про використання Збройних сил РФ на території України - в Криму - до нормалізації обстановки. Текст документа наводить прес-служба Кремля.

"У зв'язку з небувалою ситуацією, що склалася в Україні, загрозою життю громадян Російської Федерації, наших співвітчизників, особового складу військового контингенту Збройних сил Російської Федерації, що дислокується у відповідності з міжнародним договором на території України (АР Крим), на підставі пункту "г" ч. 1 ст. 102 Конституції Російської Федерації вношу в Раду Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації звернення про використання Збройних сил Російської Федерації на території України до нормалізації суспільно-політичної ситуації в цій країні", - йдеться в зверненні.

Статс-секретар Міністерства закордонних справ Росії Григорій Карасін призначений офіційним представником Президента РФ при розгляді звернення в Раду Федерації про використання Збройних сил РФ на території України до нормалізації обстановки.

"Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав розпорядження про призначення статс-секретаря Міністра закордонних справ Російської Федерації Карасіна Р.Б. офіційним представником Президента Російської Федерації при розгляді звернення Президента Російської Федерації до Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації про використання Збройних Сил Російської Федерації на території України до нормалізації суспільно-політичної ситуації в цій країні", - йдеться в повідомленні Кремля.