ua en ru

Путін на саміті G20 обговорив з Меркель "всі проблеми"

Путін на саміті G20 обговорив з Меркель "всі проблеми" Фото: Меркель і Путін на саміті G20

Зустріч лідерів почалася після завершення робочого обіду

Президент РФ Володимир Путін в рамках саміту G20 зустрівся з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, під час якої він запропонував обговорити двосторонні питання.

Повідомляється, зустріч лідерів почалася після завершення робочого обіді глав делегацій держав-учасниць G20, запрошених держав і міжнародних організацій. Обід, який за планом повинен був проходити протягом півтора годин, тривав майже три години.

"Сьогодні ми вже багато попрацювали, але напевно є ще питання, які представляють інтерес в двосторонньому плані",- сказав Путін.

Як зазначається, за словами Путіна на зустрічі є можливість обговорити "всі проблеми, якими ми з вами займаємося". Канцлер Німеччини, погодилася з тим, що є можливість обговорити різні проблеми.

Також, Путін поспілкувався з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, Головою Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіном, Прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, а також з Президентом Турецької Республіки Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Путін на саміті G20 обговорив з Меркель "всі проблеми"Путін на саміті G20 обговорив з Меркель "всі проблеми"Путін на саміті G20 обговорив з Меркель "всі проблеми"

Нагадаємо, в Туреччини офіційно відкрився саміт лідерів країн G20. Головною темою в Антальї стала боротьба з тероризмом.

Раніше повідомлялося, Путін і Лагард обговорять борг України на саміті G20.