ua en ru

Путін: російські військові у Сирії вдосконалюють свою майстерність

Путін: російські військові у Сирії вдосконалюють свою майстерність Фото: Володимир Путін

А також захищають національні інтереси РФ

Президент Росії Володимир Путін хотів би, щоб конфлікт у Сирії вирішувався "політико-дипломатичними засобами", водночас, наразі російські військові у Сирії захищають національні інтереси РФ та удосконалюють свою майстерність. Про це повідомляє DW.

"Ми завжди прагнули вирішувати будь-які суперечливі проблеми винятково політико-дипломатичними засобами, неодноразово сприяли стабілізації ситуації у різних країнах, допомагали гасити гострі конфлікти. Будемо намагатися і в цьому випадку", - зазначив Путін, виступаючи на урочистому вечері в Кремлі, приуроченому "Дню захисника вітчизни" (23 лютого).

Зазначено, що російський президент високо оцінив дії російських збройних сил у Сирії.

"Військова майстерність наших військовослужбовців зараз удосконалюється й у військовій операції у Сирії. Б'ючись у цій близькосхідній країні, наші солдати та офіцери захищають інтереси РФ", - визнав глава Росії.

Нагадаємо, раніше Росія внесла до Ради Безпеки ООН проект резолюції з вимогами припинити дії, що підривають суверенітет і територіальну цілісність Сирії, однак Радбез не підтримав цю резолюцію.