ua en ru

Путін відклав наступ на Маріуполь до вересня, - Ілларіонов

Путін відклав наступ на Маріуполь до вересня, - Ілларіонов Андрій Ілларіонов

Президент Росії Володимир Путін відклав наступ на Маріуполь (Донецька область) до вересня. Про це сказав колишній радник російського президента Володимира Путіна і президент некомерційної організації "Інститут економічного аналізу" Андрій Ілларіонов, передає ТСН.

"Мені здається, що зараз, коли до 9 травня залишився місяць, ймовірність наступу на Маріуполь досить істотно знизилася. Але вона підвищується після 9 травня. Так само, як і операція по захопленню Криму не могла розпочатися до завершення Олімпіади. При всіх можливостях і обмеженнях, які Олімпіада надавала. Що ж стосується більш великих військових дій, більше, ніж операція по захопленню Маріуполя, мені здається, зараз, з високим ступенем ймовірності, вони відкладені до завершення вересневої поїздки Володимира Путіна на засідання генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку", - заявив він.

Нагадаємо, заступник командувача АТО полковник Валентин Федічев повідомив, що бойовики планують мінувати автобуси в напрямку Маріуполя і Бердянська.