ua en ru

Путін має намір призначити одного з "міністрів ЛНР" на керівну посаду в ФСБ РФ у Криму

Путін має намір призначити одного з "міністрів ЛНР" на керівну посаду в ФСБ РФ у Криму Фото: Дмитро Тимчук

ЛНР створює спецпідрозділ для боротьби з контрабандою на кордоні з РФ

Президент Російської Федерації Володимир Путін має намір призначити одного з "міністрів ЛНР" на керівну посаду до Федеральної служби безпеки (ФСБ) Російської Федерації у Криму. Про це повідомляє лідер гурту "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

Зокрема, повідомляється, що серед "керівництва" ЛНР поширюються чутки про підготовлюване призначення "міністра МГБ ЛНР" Л. Пасічника на одну з керівних посад в підрозділ ФСБ РФ у Криму.

"Дане призначення ініційовано в адміністрації президента РФ. Згідно з чутками, з переводом Л. Пасічника в органи ФСБ РФ також буде переведений наближене коло співробітників "МГБ ЛНР", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що "глава" так званої "Луганської народної республіки" Ігор Плотницкий намір боротися з контрабандою на кордоні з Російською Федерацією.

"За вказівкою ватажка ЛНР І. Плотницького, створені спеціальні підрозділи і патрульні групи з числа співробітників його особистої охорони і представників "фіскальної служби". Завдання даних підрозділів - "боротьба з контрабандою" на кордоні з РФ і вздовж лінії розмежування на території, контрольованій ЛНР", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Среди боевиков «ЛНР» усиленно распространяются слухи о начале...

Posted by Дмитрий Тымчук on 12 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всі військові підрозділи бойовиків ЛНР приведені в повну бойову готовність.