ua en ru

Путін: Гризлов повністю зосередиться на ситуації на Донбасі

Путін: Гризлов повністю зосередиться на ситуації на Донбасі Фото: Гризлов повністю зосередиться на ситуації на сході України

Гризлову більше не доведеться відволікатися на рутинні зустрічі Радбезу РФ

Представник Росії в тристоронній контактній групі по Донбасу Борис Гризлов зосередиться на ситуації на сході України, а його виведення з Радбезу РФ не означає зниження пріоритету РФ на українському напрямку. Про це в ефірі одного з російських телеканалів заявив президент РФ Володимир Путін.

"Просто ми з ним недавно зустрічалися і домовилися про те, що він дійсно зосередить свою роботу, саме як мій спецпредставник, на ось цьому напрямку, пов'язаному з врегулюванням на південно-сході України. І не потрібно буде часто відволікатися на рутинні зустрічі в рамках постійної наради Ради безпеки", — сказав Путін в інтерв'ю.


Раніше вже повідомлялося про виключення Гризлова з Ради безпеки РФ для розширення його обов'язків у Мінських переговорах і врегулювання ситуації в Україні.

Нагадаємо, постійний член Радбезу Російської Федерації Борис Гризлов 26 грудня 2015 року був призначений повноважним представником РФ в контактній групі по врегулюванню ситуації в Україні.