ua en ru

Путін готовий роз'яснити ситуацію з поставками турбін Siemens у Крим

Путін готовий роз'яснити ситуацію з поставками турбін Siemens у Крим Фото: Путін не має наміру обговорювати "кримський скандал" з представниками Siemens (archive.premier.gov.ru)

При цьому президент РФ не має наміру сам піднімати це питання на зустрічі з представниками компанії

Президент Російської Федерації Володимир Путін готовий надати роз'яснення щодо ситуації з поставками турбін виробництва німецької компанії Siemens в окупований Крим. Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передає Інтерфакс.

За словами Пєскова, при цьому Путін не має наміру сам піднімати це питання на зустрічі з представниками компанії, яка має відбутися сьогодні в Сочі, підкресливши, що зустріч не буде проводитися у форматі тет-а-тет.

"Ні, це не передбачається. Якщо це питання буде підніматися, то, звичайно, президент буде готовий дати необхідні роз'яснення. Це не зустріч один-на-один з представниками Siemens, представники Siemens будуть серед інших представників", - сказав Пєсков журналістам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на початку вересня голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв під час виступу на чотирнадцятої щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) заявив, що у німецької компанії Siemens вирішили відмовитися від постачань устаткування для модернізації газотранспортної системи України.