ua en ru

Путін допускає зустріч з Порошенко під час візиту до Франції 6 червня

Президент Росії Володимир Путін допускає, що під час його візиту до Франції 6 червня він може зустрітися з новообраним Президентом України Петром Порошенком.

Президент Росії Володимир Путін допускає, що під час його візиту до Франції 6 червня він може зустрітися з новообраним Президентом України Петром Порошенком. Про це Путін заявив в інтерв'ю радіостанції "Європа-1" і телеканалу TF1, передає прес-служба Кремля.

"Знаєте, я не збираюся ні від кого бігати. Президент (Франції Франсуа) Олланд був настільки люб'язний, що запросив мене як представника Росії на ці урочисті заходи - трагічні, сумні і в той же час урочисті. Я з задоволенням приймаю це запрошення і вдячний Президенту за його жест. Але там є й інші гості, я не збираюся ні від кого бігати і буду, звичайно, з усіма спілкуватися", - сказав Путін, відповідаючи на питання з приводу зустрічі з Порошенком у Франції 6 червня.

У той же час, Путін спростував інформацію, що має намір співпрацювати з Порошенком за умови, що останній не буде під дуже сильним впливом США.

"Він може перебувати під впливом кого завгодно. За нього люди проголосували, і це його вибір, як будувати свою політику. Якщо він хоче перебувати під сильним впливом кого б то не було, нехай знаходиться", - додав Путін.

Крім того, Путін вважає, що Порошенко може зупинити антитерористичну операцію і почати діалог з південно-сходом країни.