ua en ru

На пунктах пропуску в зоні АТО залишаються черги

На пунктах пропуску в зоні АТО залишаються черги Фото: пункт пропуску в зоні АТО

Вранці в черзі стояло більше 600 автомобілів

На пунктах пропуску на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) спостерігаються черги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби (ДПС).

"За минулу добу у контрольних пунктах в'їзду-виїзду в зоні проведення АТО обстановка залишалася досить динамічною. Контрольні пункти працюють в штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що станом на ранок на КПВВ "Зайцеве" і "Георгіївка" на оформлення чекало близько 280 і 160 транспортних засобів, які прямують на виїзд до неконтрольованої території, черга на в'їзд була відсутня. Менші черги автомобілів спостерігаються на КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове": 20 на в'їзд і 40 на виїзд, 100 на в'їзд і 40 на виїзд відповідно.

Загалом за минулу добу через контрольні пункти пройшли таку кількість осіб і транспортних засобів: КПВВ "Зайцеве" - 6258 осіб і 1151 транспортний засіб; КПВВ "Георгіївка" - 3142 людина і 841 транспортний засіб; КПВВ "Новотроїцьке" - 5190 людина і 1879 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 2107 людина і 454 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 1652 людина.

Нагадаємо, Держприкордонслужба вже не перший день фіксує черги на пунктах пропуску в зоні АТО.