ua en ru

ПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчу

ПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчу Фото: ПСЖ - "Реал" (uefa.com)

Чинний переможець ЛЧ восьмий раз поспіль вийшов у чвертьфінал

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між французьким "Парі Сен-Жермен" і мадридським "Реалом".

"Реал" на чужому полі переграв ПСЖ (2:1) і за сумою двох матчів пройшов в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

"Вершкові" дуже впевнено і спокійно провели перший тайм на "Парк-де-Пренс". До перерви Кейлор Навас лише раз серйозно вступив у гру, відбивши удар Киліана Мбаппе.

"Реал" вийшов вперед на 51 хвилині - Лукас Васкес навісив поперек штрафний на Роналду, який забив у дев'ятому матчі Ліги чемпіонів поспіль і повторив рекорд Рууда ван Ністелроя.

ПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчуПСЖ - Реал 1-2: відео голів та огляд матчу

Видалення Марко Верратті з двома жовтими картками скоротило шанси ПСЖ на вихід в чвертьфінал, хоча господарі зусиллями Едінсон Кавані в меншості зуміли зрівняти рахунок. Останнє слово, правда, все одно залишилося за мадридцями - Каземіро перервав винос Адріена Рабьо і не без частки удачі переправив м'яч в сітку.

Нагадаємо, в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів мадридський "Реал" на "Сантьяго Бернабеу" обіграв "Парі Сен-Жермен" з рахунком 3:1.