ua en ru

ПСЖ обіграв "Челсі" у Лондоні, а "Бенфіка" вибила "Зеніт"

ПСЖ обіграв "Челсі" у Лондоні, а "Бенфіка" вибила "Зеніт" Фото: ПСЖ

Завершилися ще два матчі 1/8 фіналу турніру

У Лондоні і Санкт-Петербурзі були зіграні матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Головним матчем вечора було лондонській протистояння "Челсі" і ПСЖ. Незважаючи на хорошу гру "Челсі", ПСЖ зумів перемогти за світло більш високого класу. Спочатку Ібрагімович виконав простріл і Рабьо з метра відкрив рахунок у матчі. "Челсі" відігрався після фінти і хорошого удару Кости в чужій штрафній. Але у другому таймі Ді Марія дав пас уздовж воріт і Ібрагімович забив, відправивши свою команду до чвертьфіналу.

В іншому матчі вечора "Бенфіка" гостювала в Пітері у "Зеніта". Пітерці забили першими - точний удар на рахунку у Халка. Але в кінцівці гри португальці спочатку зрівняли рахунок зусиллями Гайтана, а на 6 доданій хвилині перемогу гостям приніс Талиска.

Зеніт - Бенфіка 1:2 (перший матч 0:1)
Голи:
Халк, 69 - Гайтан, 85, Талиска, 90+6
Зеніт: Лодигін - Жирков, Ломбертс, Немає, Анюков (Смольников, 59) - Вітсель, Данні, Маурісіо (Юсупов, 82) - Кокорін (Шатов, 59), Дзюба, Халк
Бенфіка: Мораєс - Фейса, Нільссон-Лінделоф, Елізеу, Семедо - Самаріс, Гайтан, Піцци (Сальвіо, 73), Санчес - Мітроглу (Хіменес, 67), Жонас (Талиска, 90+2)

Челсі - ПСЖ 1:2
Голи:
Коста, 27 - Рабио, 16, Ібрагімовіч, 67
Челсі: Куртуа - Аспілікуета, Іванович, Кехілл, Кенеді - Мікель, Фабрегас - Педро, Вілліан, Азар (Оскар, 77) - Коста (Траоре, 60)
ПСЖ: Трапп - Маркиньос, Сілва, Луїс, Максвелл - Рабио, Мотта, Матуіді (Ван дер Віль, 87) - Ді Марія (Кавані, 82), Ібрагімовіч, Лукас Моура (Пасторе, 77)

Нагадаємо, днем раніше в 1/4 фіналу вийшли "Реал" і "Вольфбург".