ua en ru

Психологи ЮНІСЕФ навчать поліцейських Донецької області працювати з дітьми

Психологи ЮНІСЕФ навчать поліцейських Донецької області працювати з дітьми Фото: Психологи ЮНІСЕФ навчать поліцейських Донецької області працювати з дітьми

При відсутності штатного психолога поліцейським доводиться надавати допомогу учням

У ході зустрічі начальника ГУ Нацполиции в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна з керівником програми українського представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Габріель Акімової та керівником проектів з питань захисту дітей Русланою Сірман, була досягнута домовленість про співпрацю ЮНІСЕФ з поліцейськими в питаннях роботи з дітьми. Про це йдеться на сайті ГУНП України в Донецькій області.


Зазначено, що під кожною школою, зокрема на лінії розмежування, закріплені поліцейські, які працюють з дітьми, за відсутності штатного психолога нерідко їм доводиться надати відповідну допомогу учням.

"За кожною школою, зокрема на лінії розмежування, закріплені поліцейські, які працюють з дітьми, за відсутності штатного психолога нерідко їм доводиться надати відповідну допомогу учням. Генерал Аброськін запропонував психологам з ЮНІСЕФ провести заняття з поліцейськими, які працюють з дітьми", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому відділом комунікації ГУНП України в Донецькій області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що конфлікт на Донбасі "значно торкнувся" життя 580 тисяч дітей, що проживають у зоні бойових дій.