ua en ru

Протоколи з мокрими печатками свідчать про перемогу Левченка над Пилипишиним з перевагою в 1 тис. голосів, - "Свобода"

Дані протоколів з мокрими печатками свідчать про перемогу Юрія Левченка над Віктором Пилипишиним з перевагою в 1 тис. голосів. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі "Свободи".

"За нашими даними, протоколи з мокрими печатками свідчать про перемогу Левченка над Пилипишиним з перевагою в 1 тис. голосів. Але комісія свідомо затягує прийом бюлетенів, готуються фальсифікації. Вже виявлено масу "мертвих душ", які голосували за Пилипишина. Ситуація зараз дуже складна", - повідомили в прес-службі "Свободи".

Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, зараз проходить засідання ОВК. Комісія виявила двох зайвих представників від Пилипишина у складі окружкому. У момент, коли учасники засідання спробували вивести зайвих людей із засідання виник конфлікт. Згідно із законодавством, кількість представників від кандидата не повинна перевищувати двох осіб.

Відзначимо, у проблемному окрузі №223 за перемогу сперечаються "свободівець" Юрій Левченко і скандальний самовисуванець Віктор Пилипишин. На даний момент опрацьовано 27,7% протоколів, перевагу в 500 голосів має Пилипишин.

Читайте також: ОВК київського 223 округу продовжила прийом протоколів після нічної перерви