ua en ru

Проти посадових осіб туроператора Join Up! проводиться кримінальне провадження

У провадженні Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів України знаходиться кримінальне провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків одним зі столичних підприємств, яке здійснює діяльність у сфері туристичного бізнесу. Про це повiдомляє прес-служба Мiнiстерства доходiв та зборiв.

Кримінальне провадження розпочате за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) в особливо великих розмірах). Відповiдна стаття передбачає покарання у виглядi штрафу 15-25 тис. неоподаткованих мiнiмумiв (105-175 тис. грн) з позбавленням права займатися вiдповiдною дiяльнiстю на строк до трьох рокiв з конфiскацiєю майна.

Всі слідчі дії, які проводяться у рамках досудового слідства, здійснюються згідно з вимогами чинного законодавства, повiдомляє прес-служба.

Згідно з інформацією з Міністерства доходів та зборів, кримінальне провадження відкрито проти посадових осіб ДП«А.Е.Т. Джоін Ап!», яке є власником туристичного оператора Join Up!