ua en ru

Проти бійців "Торнадо" свідчить їх товариш по службі, - адвокат

Проти бійців "Торнадо" свідчить їх товариш по службі, - адвокат Фото: спецрота "Торнадо"

Цей товариш свідчив про доведення до самогубства

Проти бійців "Торнадо" свідчить їх товариш по службі, який крав у батальйоні зброю. Про це РБК-Україна розповів адвокат підозрюваних "торнадовців" Володимир Якимів в суботу, 6 серпня.

"Коли проводилися судові засідання, у нас є один (потерпілий - ред.) - доведення до самогубства. Він крав у них (у "Торнадо", - ред.) зброю, продавав, міняв на наркотики, потім ці наркотики продавав і коли Руслан (командир батальйону "Торнадо" Руслан Онищенко - ред.) про це дізнався, то пригрозив здати його в поліцію, тільки, щоб той спочатку повернув всю зброю, а той втік",- повідомив Якимів.


"Потім його зловили по іншій справі в Донецькій області, у справі про крадіжку зброї з незаконного обігу і він півроку сидів у СІЗО і потім він вже почав спілкуватися з військовою прокуратурою: йому змінили запобіжний захід і він почав давати проти нас (проти підозрюваних "торнадовців" - ред.) свідчення",- пояснив він.

Крім того, Якимів розповів, що цей потерпілий свідчив про доведення до самогубства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція оголосила про підозру 3 учасникам сутичок під Оболонським районним судом в Києві під час розгляду справи бійців спецроти "Торнадо".