ua en ru

Протести у Києві: поліція констатує відсутність правопорушень

Протести у Києві: поліція констатує відсутність правопорушень Фото: протести у Києві

Публічну безпеку на акціях протесту у Києві забезпечують близько 5 тисяч правоохоронців

Поліція констатує відсутність правопорушень у ході протестів у Києві, які сьогодні, 15 листопада 2016 року, проходять у центрі столиці. Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Києва.

"Станом на 10:00, порушень громадського порядку не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, публічну безпеку на акціях протесту у Києві забезпечують близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України.

"Акції за участю великої кількості громадян проходять в урядовому кварталі та на Майдані Незалежності. Аби уникнути провокацій, столична поліція проводитиме превентивні заходи. Правоохоронці закликають з розумінням ставитися до певних незручностей, а саме встановленню металошукачів, проведенню поверхневого огляду та перевірки документів і особистих речей", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, сьогодні, у зв'язку з протестами в Києві, перекрито вулицю Хрещатик та частково Інститутська.

"Поліція в жодному випадку не перешкоджатиме у проведенні мирних акцій і висловленні громадянської позиції, однак оперативно реагуватиме на будь-які порушення правопорядку. Ми закликаємо всіх бути уважними і обережними", - зазначив глава поліції Києва Андрій Крищенко.

Протести у Києві: поліція констатує відсутність правопорушеньПротести у Києві: поліція констатує відсутність правопорушеньПротести у Києві: поліція констатує відсутність правопорушень

Фото: протести у Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в акції протесту у Києві біля будівлі НБУ беруть участь близько 3 тис. осіб.