ua en ru

Протести в Єревані: поліція затримала 29 осіб

Протести в Єревані: поліція затримала 29 осіб Фото: протести в Єревані (twitter.com OlegPanfilov)

Протести в Єревані почалися через висунення на пост прем'єра країни Сержа Саргсяна

У ході протестів в Єревані (Вірменія), які тривають сьогодні, 17 квітня 2018 року, поліція затримала 29 осіб. Про це з посиланням на інформацію місцевої поліції повідомляє видання "Новости Армении".

"Поліція Вірменії піддала приводу 29 громадян за підозрою у вчиненні адміністративних порушень", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, поліція також заявила про рішення припинити мітинг, що порушує громадський порядок.

Наголошується, що сьогодні вранці протести в Єревані продовжилися. Зокрема, демонстранти перекрили центральні вулиці Єревану.

Зазначимо, вчора, 16 квітня 2018 року, в ході протестів в Єревані між мітингувальниками та правоохоронцями сталися сутички, в результаті яких в медустанови звернулися 46 осіб.

Як повідомляють "Новости Армении" з посиланням на Міністерство охорони здоров'я країни, станом на 9 ранку 17 квітня в медустановах Єревана залишаються 12 громадян, постраждалих у вчорашніх сутичках. Зокрема, серед постраждалих один правоохоронець.

Нагадаємо, 14 квітня 2018 року в ході протестів в Єревані учасники мітингу проти висунення на посаду прем'єра країни Сержа Саргсяна перекрили рух у центрі столиці, пізніше увірвалися в будівлю Громадського радіо, вимагаючи прямого ефіру.