ua en ru

Протести у Вірменії: поліція може застосувати зброю до мітингувальників

Протести у Вірменії: поліція може застосувати зброю до мітингувальників Фото: протести в Єревані (facebook.com sputnikarmrus)

Поліція може застосувати зброю для охорони державних органів

В Єревані (Вірменія) для охорони органів державного управління поліція може застосувати зброю. Про це йдеться поліції країни, передає News.am.

Згідно з інформацією видання, заяви учасників мітингу про "дії в несподіваних напрямках" містять серйозну загрозу. У заяві також зазначається, що дії деяких учасників організованого депутатом Николом Пашиняном мітингу призвели до приводів в поліцейські відділи.

"Непокору вимозі відмовитися від спроб проникнення в режимні об'єкти і інших дій неминуче призвели до відповідних правових заходам. Подібна протиправна поведінка містить найбільшу загрозу особливо в умовах присутності на мітингу неповнолітніх", - наголошується в заяві.

Нагадаємо, сьогодні в ході протестів в Єревані поліція затримала 20 осіб. Як повідомляється на сайті поліції, сьогодні вранці, 19 квітня 2018 року, організатори протестів в Єревані "без оголошення маршруту, бігом супроводили громадян по проспекту Баграмяна до резиденції прем'єр-міністра, а потім до інших охоронюваних будівель, розташованих у центрі столиці". Зокрема, учасники протестів блокували двері будівель держорганів.