ua en ru

Протестувальники у Вірменії перекрили дорогу в столичний аеропорт "Звартноц"

Протестувальники у Вірменії перекрили дорогу в столичний аеропорт "Звартноц" Фото: протести у Вірменії (Новини Вірменії)

Протести в Єревані поновилися сьогодні вранці

Учасники акції протесту у Вірменії перекрили трасу, що веде в міжнародний аеропорт "Звартноц" Єревана. Про це повідомляють "Новини Вірменії".

Протестувальники у Вірменії перекрили дорогу в столичний аеропорт "Звартноц"Протестувальники у Вірменії перекрили дорогу в столичний аеропорт "Звартноц"
Фото: протестувальники у Вірменії перекрили дорогу до аеропорту (Новини Вірменії)

Як повідомляється, на шосе накопичилося величезна кількість транспорту, як приватного, так і рейсового, а також вантажного.

З-за перекриття траси люди змушені йти пішки до аеропорту.

Нагадаємо, сьогодні організатор масових протестів у Вірменії, почалися 13 квітня, опозиційний політик Нікол Пашинян, знову зібрав демонстрацію, незважаючи на те, що призначений раніше прем'єр-міністр Серж Саргсян подав у відставку.

Акції протесту були відновлені після того, як стало відомо, що заплановані на середу переговори між представниками нинішньої влади і Пашиняном не відбудуться.

На цей раз, опозиціонер висловив невдоволення чинною владою Вірменії.

Пішов у відставку і приєднався до акцій протесту виконуючий обов'язки міністра у справах спорту і молоді Вірменії Грачья Ростомян.