ua en ru

В зоні АТО за минулу добу зменшилася кількість обстрілів

В зоні АТО за минулу добу зменшилася кількість обстрілів Фото: українські солдати (facebook.com/28brigade)

Загалом минулої доби бойовики 8 разів обстріляли позиції Збройних Сил України

Ситуація за минулу добу, 15 грудня 2017 року, в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі характеризується зменшенням кількості обстрілів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Попри відчутне зниження збройних провокацій, повного дотримання режиму припинення вогню немає. Бойовики на деяких ділянках лінії зіткнення продовжують грубо порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонені міномети", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначено, що загалом минулої доби російсько-терористичні війська 8 разів обстріляли позиції Збройних Сил України.

"У половині випадків наші воїни придушували вогневу активність противника. У результаті ворожих обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений", - доповіли у відомстві.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 15 грудня 2017 року Ситуація за...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в штабі антитерористичної операції констатують зменшення кількості обстрілів на Донбасі.