ua en ru

У штабі АТО констатують зменшення кількості обстрілів на Донбасі

У штабі АТО констатують зменшення кількості обстрілів на Донбасі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 5 разів обстрілювали сили АТО

У штабі антитерористичної операції (АТО) констатують зменшення кількості обстрілів на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогоднішній день у районі проведення АТО характеризується зменшенням кількості обстрілів, проте повного дотримання режиму припинення вогню немає. Усі випадки порушення умов перемир’я зафіксовано на Донецькому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики з 82-мм мінометів обстрілювали українській позиції поблизу Опитного, а з гранатометів різних видів - поблизу Водяного і шахти Бутівка. Крім того, з легкого піхотного озброєння бойовики ввели вогонь по позиціям ЗСУ в районі Пісків та Авдіївки.

"Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 5 обстрілів позицій сил АТО. У двох випадках українські захисники відповідали окупанту прицільним вогнем", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 грудня 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у районі проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 14 грудня 2017 року, поранено 4 українських військових, загиблих немає.