ua en ru

За минулу добу в АТО поранено 4 українських військових, - штаб

За минулу добу в АТО поранено 4 українських військових, - штаб Фото: військовослужбовець в АТО (facebook.com ato.news)

Загалом бойовики здійснили 30 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України

Ситуація у районі проведення антитерористичної операції ускладнюється, російсько-окупаційні війська продовжують поступово збільшувати кількість обстрілів на різних ділянках лінії зіткнення та вести прицільний вогонь по оборонних укріпленнях Збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Загалом за минулу добу противник провів 30 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України по усій лінії зіткнення. У переважній більшості випадків захисники України відкривали вогонь у відповідь зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, в результаті ворожих обстрілів 4 військовослужбовці сил АТО було поранено: їм надано невідкладну медичну допомогу та доставлено до військових лікарських установ.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 18.11.2017 року Ситуація у районі проведення АТО ускладнюється. Російсько-окупаційні ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом дня, 18 листопада 2017 року, проросійські незаконні збройні формування продовжували порушувати перемир’я, застосовуючи, крім стрілецької зброї, міномети і танкове озброєння.