ua en ru

Удень бойовики на Донбасі застосовували міномети й танки, - штаб АТО

Удень бойовики на Донбасі застосовували міномети й танки, - штаб АТО Фото: постріл із танку (facebook.com/ato.news)

Від опівночі російсько-окупаційні війська 10 разів порушили перемир’я

Ситуація у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою. Проросійські незаконні збройні формування продовжують порушувати перемир’я, застосовуючи, окрім стрілецької зброї, міномети та танкове озброєння, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема зазначено, що на Луганському напрямку ворог зі 120-мм мінометів двічі впродовж дня бив по укріпленнях сил АТО біля Троїцького, випустивши загалом 14 мін. Із озброєння БМП обстрілювали оборонців Луганського та Зайцевого, а з гранатомету - захисників Жовтого.

"На Донецькому напрямку протягом дня по наших позиціях поблизу Водяного противник неодноразово вів вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів калібру 120-мм та озброєння танка. Також 6 розривів 120-тих мін зафіксовано неподалік Опитного", - йдеться в повідомленні.

Загалом від опівночі 18 листопада 2017 року, за даними відомства, російсько-окупаційні війська 10 разів порушили перемир’я, при цьому в половині випадків сили АТО давали ворогу адекватну відповідь.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 18 листопада 2017 року Ситуація у районі проведення АТО залишається напр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що впродовж минулої доби, 17 листопада, в зоні проведення АТО в Донецькій області загинув один український військовослужбовець.