ua en ru

Присутність Януковича у ВР в четвер буде обговорюватися, - Мірошниченко

Прохання опозиції про прихід у Верховну Раду в четвер, 21 листопада 2013 р., Президента України Віктора Януковича прийняте до уваги, але ультиматум - не доречний. Про це на погоджувальній раді заявив представник Президента у ВР Юрій Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ця інформація прийнята до уваги. Але головне, щоб були прийняті ці законопроекти, тоді можна буде говорити про запрошення Президента в парламент, щоб він підписав ці закони", - заявив Мірошниченко.

У той же час він зазначив, що "ультимативна форма вимоги присутності Президента в парламенті в четвер не доречна, так як частина законів, в тому числі і про лікування ув'язнених за кордоном взагалі не підготовлені до розгляду.

Нагадаємо, раніше на погоджувальній раді лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк і лідер "Свободи" Олег Тягнибок зажадали запросити до ВР у четвер Президента України для підписання трьох проголосованих у цей день євроінтеграційних законопроекти: про прокуратуру, про вибори і про лікування ув'язнених за кордоном.